Wordpress website ontwikkeling

We love wordpress
WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Wij ontwikkelen al onze projecten in dit CMS (Content Management Systeem). Het is stabiel, snel, veilig en biedt veel verschillende mogelijkheden. Daarnaast is het erg gebruiksvriendelijk. 
RR

Betrouwbaar en stabiel platform dat super gebruiksvriendelijk is.

Het platform is gratis (open-source) waardoor je geen licentiekosten betaalt.

gg

Vele uitbreidingen mogelijk waardoor bijna iedere wens te realiseren is.

Uitstekende performance. Het platform is snel en gebouwd voor goede vindbaarheid.

Het proces

Een helder proces met duidelijke stappen werkt het beste om tot een optimaal resultaat te komen. We communiceren graag direct en maken duidelijke afspraken zodat we snel én goede resultaten leveren.  We werken meestal in 3 fasen.

01.
intake & offerte

We bespreken uw wensen en functionaliteiten, waarbij we uw strategie, huisstijl en beoogde doelgroep uiteraard meenemen. We geven advies over te maken keuzes en werken een vrijblijvende offerte inclusief globale planning.

02.
ontwikkeling

We starten met ontwikkeling volgens planning. We configureren de server en webruimte, installeren de software en benodigde add-ons. Verder implementeren we het template en passen dat naar wens aan. Op basis van een briefing vullen we als gewenst de pagina’s van de website met content.

03.
testen & oplevering

In (max) 2 review rondes verwerken we feedback. Daarna ronden we het project af met de oplevering van de website. We geven desgewenst een korte training in onderhoud van de website. Of u neemt een onderhoudspakket, dan nemen wij dat uit handen!